A Pulz Média

Professzionálisan, gyorsan, rugalmasan és mindent egy kézből.

Bemutatkozás

Cégünk, a Pulz Média Zrt. média- és PR ügynökség, mely egyebek mellett abban emelkedik ki az ügynökségek sorából, hogy a kommunikációt integrált eszközrendszerként kezeli az üzleti problémák megoldása és a célok elérése érdekében, nem pusztán kampányokban gondolkodik. Hiszünk abban, hogy egy jól felépített kommunikációs stratégia és annak megvalósítása hozzásegíti a cégeket ismertségük és elismertségük kiterjesztéséhez, eredményeik növeléséhez.

A Pulz Média teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújt marketing, komplexen értelmezett PR vagy akár médiatervezés, -vásárlás területén is. Médiaügynökségként nagyon nagy előnyünk, hogy meglévő ügyfeleink komoly költései miatt a médiumoktól a multi ügynökségek kedvezményeit kapjuk, melyeket érvényesítünk kiajánlott árainkban. Továbbá kis szervezet révén a működési költségeinket alacsonyan tudjuk tartani, ami szintén jelentkezik árképzésünkben, így mindig a legköltséghatékonyabb megoldást tudjuk biztosítani partnereink számára.

Megoldás és eredmény orientáltak vagyunk, ügyfeleink elégedettsége tesz minket lelkessé és sikeressé. Nem tartozunk hálózathoz, így függetlenek, gyorsak, rugalmasak, szabadok vagyunk.

A Pulz Média az integrált kommunikáció számos

szakterületével foglalkozik
slide4

Média

Médiastratégia kialakítása
Médiatervezés és –vásárlás
Teljes körű média tanácsadás
apulztop

PR

Stratégia kialakítása,
Eseménymarketing-rendezvények tervezése és lebonyolítása,
Sajtókapcsolatok koordinálása
Integrált kampányok teljes körű tervezése és megvalósítása
ATL, BTL, WEB2, AdWords
Kríziskommunikáció
kommunikacio1

Web2

Facebook, Instagram kommunikációs aktivitás tervezése és koordinálása, tartalomszolgáltatás
AdWords kampányok

ügyfeleink

Pulz Média – Média és PR ügynökség
Pulz Média Zrt. | 1047 Budapest Sörétgyár utca 2.
www.pulzmedia.hu (c) 2015 minden jog fenntartva.